Bun venit in lumea imaginilor si a nail art-ului
216 useri on-line

Bucuria unghiilor, dacă sunt sănătosi - Ingrijirea unghiilor

Mulţi oameni se agita din cauza unghiilor rupte, crapate, ondulate. Intr-un magazin de specialiate, la o reprezentanta, la aproape fiecare problemă gasim o soluţie. Sa vedem care ce este în ingrijirea unghiilor, aici e micul nostru dictionar:

Ridge Filler - Lac pentru umplerea crustelor
Efectiv umple şanţurile, formând o suprafaţă plană. Elimina orice decolorare şi defectiune. Folosind, poate fi atins un finisaj neted, rezistent .


Nail Strenghtener - Intaritor unghii
A fost dezvoltat un lac puternic pentru intarirea unghiilor.Este bun pentru unghiile slabe, friabile deoarece este un lac grund cu vitamine. La utilizare regulată unghiile devin mai puternice, mai sănătoase şi devin mai rezistente.


Mega Shine - Ultra luciu
Sigiliu pentru lac de unghii cu un luciu foarte puternic si uscare rapida. Previne ingalbenirea, actioneaza ca un filtru UV.


Top Coat UV - Lac protector UV
Este un sigiliu foarte puternic si rezistent, care previne decolorarea si decojirea lacului - ojei. Are un luciu foarte putenic si rezistent.Se aplica peste lacul de unghii, dupa care se usuca la lampa UV 2-3 minute. Aveţi posibilitatea să-l eliminaţi cu acetona.


Cuticle Remover –pentru îndepărtarea Cuticule
Substanta de indepartare a cuticulelor .Se aplica pe cuticule uscate, se lasa sa actioneze 1-3 minute dupa care se indeparteaza, folosind instrumentul pentru impingerea si indepartarea cuticulelor.Aveti grija sa nu-l lasati prea mult timp pe piele.


Cuticle oil - ulei de îngrijire Unghiilor
Uleiul pentru ingrijirea unghiilor,se absoarbe prin canalele de crestere a unghiilor,hidratand astfel unghiile,chiar si sub unghiile false.La aplicarea unghiilor false are o functie importanta: neutralizeaza materialelor chimice,si se poate utiliza pentru tratarea la suprafata a unghiilor din acryl(portelan).Se poate cumpara in mai multe arome pe care clientii il vor simti mai multe ore.

Sfat:
Se pot achizitiona la Diamond Nails in arome de ananas, vanilie, frezii, cocos, mango si migdale.
Cuticle oil - ulei de îngrijirea Unghiilor la pret de 10.00 Ron


Sper ca v-am ajutat sa va descurcati in jungla produselor pentru tratarea unghiilor.
Tu ai vreo preferata???
Eu am deja mai multe!

Aplicatii video nail art
Constructie unghii false
Doriti sa vizualizati intreaga aplicatie video nail art Inregistrati-va la rubrica Noutati si va vom anunta cand apar aplicatii noi sau articole noi.
Articole noi
Körömdíszítőklub