Bun venit in lumea imaginilor si a nail art-ului
230 useri on-line

Modelare unghii, fara limite

Ori de cate ori suntem la tehniciana de unghii false, prima intrebare , pe care ne pune, este "- Ce fe de unghii doriti?"

Ne simtim pierduti in fata sutelor de modele , cu diferite tehnici ,care e sunt prezentate de manichiurista nostra.


Tipuri de ornamentare unghii Tehnica de ornamentare de azi, ne da multe posibilitati.
Cea mai simpla metoda de ornamentare , este cu oja, care se poate aplica in linii simple,realizand forme geometrice, pictand floricele sau realizand o tranzitie ide culori

Sunt la moda gelurile lac cu pensula subtire,cu care putem realiza picturi profesionale.
Pelanga modelele din oja, au aparut abtibildurile de diferite forme; flori, diferite figuri, animale etc Trebuie sa vorbim si despre pietrele de ornamentare, care sunt disponibile intr-o gama larga de culori, care pot fi podoaba unghiilor nostre.

Cele mai frumoase sunt, putem zice regele pitrelor de ornamentare, Pietrele Swarovski ,care au un luciu special.
Pentru ornamentare artistica avem nevoie de materiale potrivite cum sunt vopselele acryl sau cu vopsele aquarell.Sunt mai multe metode de pictare , folosind acrylul, cum este pictare cu o singura miscare,care foloseste 2culori diferite si se realizeaza cu o singura miscare cu pensula.


Modele extra, nu sunt deajuns niciodata
Daca dorim ca unghiile nostre sa fie extravagante,sa calatorim in lumea modelelor din geluri 3D. Modele superbe se pot realiza din acril sau din gelurile 3D is.

La aplicarea unghiilor false, putem alege din mai multe metode de ornamentere, care pot fi construite in unghie, devenind rezistente si frumoase.

Putem alege dintre dantele, plase, pene de pasare, scoici pisate, csclipiciuri, paiete, modele cauciucate, si din alte metode de ornamentare interesante.
Azi deja sunt la moda aplicarea servetelelor in unghiia falsa , cu diferite tehnici,rezultand modele tridimensionale

Putem spune, ca in zilele noastre ornamentarea unghiilor false este nelimitata,

DN - Braunmüller Nikoletta
Aplicatii video nail art
Constructie unghii false
Doriti sa vizualizati intreaga aplicatie video nail art Inregistrati-va la rubrica Noutati si va vom anunta cand apar aplicatii noi sau articole noi.
Articole noi
Körömdíszítőklub