Bun venit in lumea imaginilor si a nail art-ului
280 useri on-line

Unghii false- călătorie in lume- Italia

Te-ai simțit vreodată atat de obosită, că și la clienta din apropiere ți se pare o călătorie fără sfîrșit să ajungi?

A sosit timpul pentru o mică vacanță pe malul mării?
Atunci iți recomand următorul articol.


Plictiseala de zi cu zi, ne distruge creativitatea si ne obligă să ne inchidem intr-o cutiusă care se numeste monotonie. Nu lăsa să se întample si sie! Sunt sigură că in aceasta zi deja ai făcut trei manichiuri french, de care te-ai plictisit deja. Incearcă să faci ceva nou. Posi să te referi la vară, la culori mai vesele! Joacă-te cu nuanse, produse si forme. Incearcă ceva nou pe unghiile tale, ca să fii invidiată de clientele.

Te invit la o mică joacă; Inchide ochii, si imaginează cum ar fi să fii acuma in Italia, cum ar fi să te plimbi pe pietrele, pe care acuma 2000 de ani gladiatorii plimbau, cum ar fi să faci baie in marea, in care si Venus s-a născut, să asculsi ce-si povestesc clădirile astea vechi, să te uisi la cele mai tare haine din vitrine, să asculsi cuvintele italiane melodice si logic să mănanci pizza si paste, să bei un vin la o terasă. Știu că doar gandul, deja te face să te simsi mai bine. Ca si relaxare ai putea să implici in manichiurile tale toate sentimentele pe care l-ai simsit cu ochii inchisi, si fă-si o manichiură cat mai extrem.

călătorie in lume- Italia

Cateva idei:
Tipsuri extra lungi, cu porselan si vopsele acrilice, care accentuează viasa italiană.

Atmosfera unei sări poate fi reprezentată printr-o combinasie potrivită a culorilor.


Pentru Italia am ales culoarea rosie.
De ce?

Culoarea rosie apare si in steag. Am auzit mai multe versiuni ce inseamnă culorile din steag. O versiune spune că, culoarea verde reprezintă dealurile, culoarea albă Alpii si culoarea rosie sangele revolusionarilor patriotici.

Religia crestină spune că, verdele reprezintă speransa, albul credinsa, iar culoarea rosie caritatea.

Asadar culoarea rosie este simbolul viesii si al energiei, care se asortează perfect cu temperamentul italian, din această cauză a devenit culoarea de bază pentru următoarele unghii.


Asa posi face si tu:

Ai nevoie de lichidul de la Diamond Nails. Unghiile sunt făcute din praf acryl transparent, după acesta urmează un strat de Praf acryl Extreme pink si un strat de Praf acryl Cover pink


Culoarea de bază este un praf acryl colorat DN- 033. Pentru model folosim o foaie cu hologramă, după această urmează un strat de Builder Pink Gel, iar momentul cel mai important este făcută cu vopseau acrilică cu pensulă, albă DN001.

Iar la final un strat de ultra finish pentru luciu.

Pozele si unghiile sunt făcute de către Toth Edit, mulsumim!
Pentru manichiură au fost folosite produsele de la Diamond Nails.


Incearcă si Tu!


DN-Vera

Aplicatii video nail art
Constructie unghii false
Doriti sa vizualizati intreaga aplicatie video nail art Inregistrati-va la rubrica Noutati si va vom anunta cand apar aplicatii noi sau articole noi.
Articole noi
Körömdíszítőklub