Bun venit in lumea imaginilor si a nail art-ului
285 useri on-line

Unghii false Pipe – step by step

Sa vedem cum se obtine aceasta forma de unghie.

1. Pentru o aderenta puternica, pregatesc suprafata unghiei. Se indeparteaza cuticulele, cu instrumentul pentru impingerea si indepartarea cuticulelor. Cu pila medie formez marginile unghiilor si inmatuiesc suprafata unghiei.


Aplic sablonul mov argintiu in mod corespunzator, apoi folosesc Nail Prep, sau Primer.2. Dupa uscarea Primerului, aplic pentru strat de baza din DN Clear praf. Urmatorul pas ii pregatirea liniei de zambet din DN praf acryl roz. La margini folosesc praful colorat DN 041, il formez, si in timpul uscarii a marginilor adaug sclipici mov inchise. Toata unghia sigilez cu DN Clear praf.3. Dupa uscare indepartez sablonul, folosesc pila dura, si pila medie, cu ajutorul careia formez unghia. Cu buffer roz rafinez suprafata unghiei.4. Finalizez linia de zambet cu ajutorul vopselei acrilice cu pensula DN, iar in mijloc lipesc o piatra Swarovski de marime mare. Stralucirea unghiilor redau cu Gelul Ultra Finish de la DN.
Aplicatii video nail art
Constructie unghii false
Doriti sa vizualizati intreaga aplicatie video nail art Inregistrati-va la rubrica Noutati si va vom anunta cand apar aplicatii noi sau articole noi.
Articole noi
Körömdíszítőklub