Bun venit in lumea imaginilor si a nail art-ului
262 useri on-line

Articole unghii

Modelare unghii, fara limite
Főcikk
Ori de cate ori suntem la tehniciana de unghii false, prima intrebare , pe care ne pune, este "- Ce fe de unghii doriti?"

Ne simtim pierduti in fata sutelor de modele , cu diferite tehnici ,care e sunt prezentate de manichiurista nostra.
Te-ai simțit vreodată atat de obosită, că și la clienta din apropiere ți se pare o călătorie fără sfîrșit să ajungi?

A sosit timpul pentru o mică vacanță pe malul mării?
Atunci iți recomand următorul articol.
Dupa frigurile de iarna, toate organismul are nevoie de incarcare, incat si cuticulele, care datorita frigului se incrapa, se usuca si este lipsita de vitamine.
Sa facem cateva pasi pentru unghiile sanatoase.
Mulţi oameni se agita din cauza unghiilor rupte, crapate, ondulate. Intr-un magazin de specialiate, la o reprezentanta, la aproape fiecare problemă gasim o soluţie. Sa vedem care ce este în ingrijirea unghiilor, aici e micul nostru dictionar:
Sa vedem cum se obtine aceasta forma de unghie.

1. Pentru o aderenta puternica, pregatesc suprafata unghiei. Se indeparteaza cuticulele, cu instrumentul pentru impingerea si indepartarea cuticulelor. Cu pila medie formez marginile unghiilor si inmatuiesc suprafata unghiei.
Modelarea si pictarea unghiilor a devenit componente e a modei, astfel in fiecare sezon apar noi trenduri. In zilele nostre unghiile naturale devin tot mai populare, dar sa fim sinceri, daca dorim un model special sau ceva extravagant,apelam la unghii de portelan sau de gel.
Acest articol te poate ajuta în lărgirea cercului de clienţi şi ce este mai important, cum să- i determini clienţii ca să se întoarcă la tine.

Fiindcă pe piaţă deja sunt forte multe manichiuriste care se ocupă cu aplicarea unghiilor false, trebuie să fim foarte atenţi la cele mai mici detalii,
Cu teminarea verii s-a terminat şi sezonul sandalelor şi a pantofiilor deschişi. Picioarele noastre iarăşi sunt ascuse în pantofi şi cizme. Dar asta nu înseamna că pană la venirea primăverii putăm să scăpăm de îngrijirea picioarelor! Nu ne văd sute sau mii de oameni, dar ne vede unu singur, dar cel mai important pentru noi.Poate fi foarte neplăcut cănd sub plapumă o tendinţă de măngăiere cu picioarele devine dureros din cauza crăpăturilor de pe călcăi.
Soluţia optimă pentru a realiza unghii false este Gelul de construcţie Builder Pink cu fibră de sticlă.
O întrebare! Tu ştii totul despre substanţele chimice folosite de tine?Munca cu aceste subtanţe nu-i de joacă!
Se ivesc mai multe întrebări înainte de cumpărătură pe internet,toate lumea încearcă să obţine dovezi, cu care să se asigură ,astfel poate să facă cumparaturile liniştit şi comod.
Ai unghiile moi şi crăpate ? Lacul Nails Strenghener este pentru tine o soluţie rapidă şi eficientă pentru a rezolva acestă problema!
Culorile dominante în moda verii 2011 , apar şi în lumea manichurei.Amestecarea culorilor, strălucirea, lumina, sunt tendinţele care apar în acestă vară, dar să nu uităm nici de nuanţele mate.
Cănd alegemm materialele şi ustensilele pe care folosim la construcţia unghhilor false, se iveşte problema- care lampă UV să alegem. Care sunt criteriile după care alegem.
Părerea multora este că forma de unghii Edge este neobişnuit şi totodată neconvenţional. Formele obişnuite , cum este forma dreptunghiulară, forma de migdale sau cea stiletto ,sunt forme elegante.
Geluri de construcţie Diamond Nails. De ce folosesc manichiuristele acest gel?
Vopselele acrylice dizolvabile au fost folosite prima dată de artişti la începutul secolului XX. Repede a căpătat teren ,din cauza uşurinţei cu care se poate lucra cu ea.Vopselele acryli ce pe bază de apă, care folosim şi noi , au apărut la începutul anilor 50.
Aplicatii video nail art
Constructie unghii false
Doriti sa vizualizati intreaga aplicatie video nail art Inregistrati-va la rubrica Noutati si va vom anunta cand apar aplicatii noi sau articole noi.
Articole noi
Körömdíszítőklub